Pink Girl Notes

Time For New Hair

Nov. 6, 2013

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ χαίρομαι όταν έρχεται το φθινόπωρο. Ειδικά στην Ελλάδα που αργεί, και δεν μπορείς να πεις πως δεν μας αφήνει να χορτάσουμε το καλοκαίρι. Έχει μια φρεσκάδα. Όχι μόνο επειδή οι θερμοκρασίες επανέρχονται σε ευχάριστα επίπεδα, αλλά και χάρη στην προσμονή, την ελπίδα και τις ευκαιρίες που δυνητικά υπόσχεται μια νέα εποχή, μια νέα αρχή. Και κυρίως για όλα τα νέα που φέρνει. Νέα γκαρνταρόμπα (ακόμη κι αν απλώς φύγουν τα τιραντέ και έρθουν τα πουλόβερ, αλλάζει το σκηνικό στην ντουλάπα), νέες συνήθειες (που φέτος ελπιζω να μετατρέψω σε τρόπο ζωής) και ναι-ω-ναι(!) νέα μαλλιά. Ο ευκολότερος τρόπος να νιώσουμε και πάλι καινούριες. Το ραντεβού με τον κομμωτή είναι  φιξαρισμένο κάθε φθινόπωρο και σηματοδοτεί τον νέο μας εαυτό. Ποιές αποφασίζουμε να είμαστε φέτος; Chic γαλλιδούλες; Grunge μούσες; Ή μήπως boho νεράιδες; Για κάθε mood υπάρχει το σωστό στυλ και το πετυχαίνουμε ξεκινώντας από την κορυφή. Αδράξτε την ευκαιρία και κάντε εκείνη την bold βαφή που πάντα θέλατε, τολμήστε να τα κόψετε κοντά, βάλτε μια μοντέρνα πινελιά. Ρισκάρετε να κάνετε μια αλλαγή που θα σας φτιάξει την διάθεση και θα σας δώσει την απαραίτητη δόση αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε. Ιδέες έχουμε! // What do you say if we try to see fall, not as a transitional season that pushes summer far away and brings winter closer, but as an opportunity for new projects and beginnings, as a season of positive change. And we can’t imagine an easier and more refreshing change for a woman, than the one that involves playing with her hair. Seize the opportunity and dye your hair that bold color you always wondered what it would look like on you, dare to chop them off, make a modern twist. Risk that change that will cheer you up and will give you that necessary confidence boost you need. We are full of ideas!

 

Ελπίζουμε να σας εμπνεύσαμε και να καλείτε ήδη το νούμερο του κομμωτή σας! //We hope we have inspired you and that you are already dialing your hairdresser’s number!

 

 

A bientôt!

 

Something extra:* Όποια αλλαγή κι αν κάνετε το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να ‘δείξει’  αν τα μαλλιά σας δεν δεν είναι υγιή. Κανένα καινούργιο κούρεμα ή χτένισμα, όσο θεϊκό κι αν είναι, δεν θα αναδειχτεί σε ταλαιπωρημένa, ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Οπότε, βήμα 1ο: Να τους χαρίσουμε τη λάμψη, την δύναμη και τη ζωντάνια που αξίζουν με σύμμαχο την θαυματουργή δράση της κερατίνης a.k.a. την σειρά Keratinology της Sunsilk. 

 

ΟΜΑΔΙΚΟ

Η Sunsilk υπόσχεται να σας προσφέρει πλήρη αναδόμηση σε 5 μόλις εφαρμογές χαρίζοντας μεταξένιο άγγιγμα και τέλεια λείανση με την πρωτοποριακή τεχνολογία κερατίνης Keratine Micro Technology.

 

Η ολοκληρωμένη σειρά απoτελείται από:

  • Σαμπουάν που αφαιρεί τα κατάλοιπα και καθαρίζει τα μαλλιά
  • Conditioner Άμεσης Θρέψης που δρα σαν μάσκα στο χρόνο ενός conditioner, για αναδόμηση σε βάθος
  • Leave On Κρέμα Αναδόμησης Νύχτας που κάνει εντατική αναδόμηση 8 ωρών, χαρίζοντας λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά
  • Μάσκα που διεισδύει στην τρίχα σε βάθος 7 στοιβάδων για εντατική αναδόμηση

3 τυχερές pinkettes θα κερδίσουν από ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Εντατικής Αναδόμησης για Ξηρά και Ταλαιπωρημένα Μαλλιά Keratinology by Sunsilk. 

 

Πώς; Λαμβάνοντας μέρος στον διαγωνισμό αυτής της εβδομάδας με τουλάχιστον έναν από τους παρακάτω τρόπους: 

 

 

  1. FACEBOOK:με share της φωτογραφίας που βρίσκεται εδώ.

 

  1. TWITTER:με retweet της φράσης “ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ @pinkgirlnotes και Sunsilk Keratinology!” που μόλις tweetάραμε ως @pinkgirlnotes

 

  1. INSTAGRAM:Κάνοντας like στη φωτογραφία του δώρου που μόλις ‘ανεβάσαμε’ ως  @pinkgirlnotes

 

 

Σημαντικό! Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε κάνει like στη σελίδα μας στο facebook εδώ, follow στο twitter εδώ ή το instagram εδώ, ανάλογα με το ποιο μέσο χρησιμοποιήσατε για να συμμετέχετε.

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!