Pink Girl Notes

Δοκίμασα! To Fusio Dose Homelab, το νέο όπλο για τέλεια μαλλιά παντού και πάντα.

Apr. 29, 2018

FullSizeRender 9Νομίζω πως δεν σας έχω μιλήσει για άλλο προϊόν ομορφιάς τόσο πολύ όσο για το Fusio-Dose της Kérastase που μέχρι τώρα με βλέπατε να απολαμβάνω συχνά πυκνά στο κομμωτήριο. Κι αυτό γιατί όποιος το εμπνεύστηκε νομίζω πως είχε εμένα -και κάθε άλλο κορίτσι που θέλει τέλεια μαλλιά, αλλά δεν θέλει να προσπαθήσει και πολύ- κατά νου. Εύκολο, γρήγορο, προσωποποιημένο στις ανάγκες μου και εξασφαλίζοντας κάθε φορά άμεση μεταμόρφωση στα μαλλιά μου.

Κι εκεί που νόμιζα ότι τα πράγματα δεν μπορούν να γίνουν καλύτερα, ταράααααν, έρχεται η έκδοση HOMELAB να με διαψεύσει!

Ναι καλά καταλάβατε, πλέον μπορούμε να πάρουμε από το κομμωτήριο το Fusio-Dose Homelab kit που μας ταιριάζει στο σπίτι μαζί μας! Και όχι μόνο στο σπίτι, αλλά και στα ταξίδια, στις διακοπές, στο γυμναστήριο θα έλεγα εγώ. Εξάλλου δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για την εφαρμογή. Αναμειγνύεις το concentré με το booster, το ψεκάζεις σε φρεσκολουσμένα νωπά μαλλιά, το αφήνεις 1-2 λεπτά, χτενίζεις, ξεβγάζεις, τελείωσες!

Μπορείς να το κάνεις κυριολεκτικά παντού!

Εγώ το πήρα μαζί μου στο ταξίδι μου στην Αμερική, απ’ όπου και σας έκανα stories όταν το χρησιμοποίησα για πρώτη φορά, την μια και μοναδική μέρα που περάσαμε πιο χαλαρά κάνοντας σπα στο ξενοδοχείο στο Palm Springs. Και απ’ όπου και οι φωτο αυτού του πόστ : )

Επειδή πάντα τα ταξίδια κάνουν τα μαλλιά πιο ευάλωτα και αδύναμα, είχα επιλέξει σαν βάση το Concentré Vita Ciment από τη σειρά Resistance, που αναδομεί τα βαμμένα και ελαφρώς ταλαιπωρημένα μαλλιά, και το ενίσχυσα με το Booster Brilliance για έξτρα λάμψη στο καινούριο μου πιο ανοιχτό -α λα Καλιφόρνια-  χρώμα μαλλιών.

Και έκτοτε δεν τα έχω αποχωριστεί.

IMG_3761

Συμπέρασμα, pinkettes μου; Δεν χρειάζεται πια να περιμένουμε την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο για να δούμε τα μαλλιά μας υγιή και λαμπερά, ούτε να παίρνουμε πανικόβλητες τηλέφωνο τον κομμωτή κάθε φορά που επιστρέφουμε από διακοπές παρακαλώντας για ένα θαύμα που θα σώσει τα μαλλιά μας από την παραμέληση.

Αρκεί να εμπιστευτούμε τον κομμωτή μας να μας προτείνει το Fusio-Dose Homelab kit που ταιριάζει στις ανάγκες των δικών μας μαλλιών και να αφιερώσουμε λιγότερο από 2 λεπτά κάθε εβδομάδα μετά το λούσιμο.

Κι αν αναρωτιέστε πώς θα επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς, να θυμάστε ότι κάθε θεραπεία Fusio-Dose είναι σχεδιασμένη να στοχεύει 2 ανάγκες των μαλλιών μας: την βασική και την δευτερεύουσα, που είναι η επιθυμία μας. Για παράδειγμα: τα μαλλιά μου χρειάζονται ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ και θα ήθελα να έχουν και περισσότερη ΛΑΜΨΗ! Την βασική ανάγκη  φροντίζει το concentré και την επιθυμία μας το booster. Οπότε αναμειγνύουμε τα κατάλληλα και έχουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Με 4 concentre (λάμψη, θρέψη, αναδόμηση, πυκνότητα) και 5 booster (λάμψη, πυκνότητα, θρέψη, ενδυνάμωση και πειθαρχία) μπορείς να παίξεις με 20 συνδυασμούς βρίσκοντας αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει.

Πείτε μου, δεν ανυπομονείτε να το δοκιμάσετε;

 

À bientôt!

 

Something extraΚαι εννοείται οι pinkettes θα το δοκιμάσετε πρώτες, καθώς 5 από εσάς θα κάνετε δικό σας ένα πρόγραμμα 4 εβδομάδων από το Fusio-Dose Homelab kit που σας ταιριάζει!

Πώς;

Μα φυσικά λαμβάνοντας μέρος στον νέο #pinkettesarelucky διαγωνισμό με τουλάχιστον έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • FACEBOOK: Ακολουθήστε τις οδηγίες στο description της φωτογραφίας που βρίσκεται εδώ . 
  • INSTAGRAM: Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται στο caption της φωτογραφίας που ‘ανέβασα’ εδώ.

 

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου.

 

Σημαντικό! Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε κάνει like στη σελίδα της Kerastase Greece στο Facebook εδώ & Kerastase_Official στο Instagram εδώ , αλλά και στη σελίδα μου στο facebook εδώ και/ή στο instagram εδώ, ανάλογα με το ποιο μέσο χρησιμοποιήσατε για να συμμετέχετε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ!