Pink Girl Notes

THIS WEEK I’M HOOKED ON…

Mar. 7, 2017

i-am-hooked-on

♥ Στα υπέροχα Dry Satin Oils της Orzene. Όπως είπαμε και με την Ελένη Τσολάκη στο Happy Day στον Alpha, κανονικά το φούξια (με golden sunflower) ενδείκνυται για βαμμένα μαλλιά, αφού τα προστατεύει από την UV ακτινοβολία & τη θερμότητα, και το μπλε (με jojoba oil) προορίζεται για βαθιά ενυδάτωση της τρίχας ΚΑΙ του τριχωτού της κεφαλής. Μπορείτε βέβαια να το κάνετε όπως εγώ και να τα χρησιμοποιείτε και τα 2!
Να βάζετε δηλαδή κάθε μέρα στα μήκη και τις άκρες των μαλλιών σας το φούξια για να παραμένουν ενυδατωμένα, στιλπνά και λαμπερά (μπορείτε να το έχετε και στην τσάντα σας -το μπουκάλι είναι μικρό και ελαφρύ- και όποτε νιώθετε να μαλλιά σας ταλαιπωρημένα ή ότι χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα και λίγη από την θρυλική μυρωδιά των Οrzene Μπύρας να τους χαρίζετε μερικές σταγόνες). Και μετά, 2-3 φορές την εβδομάδα μπορείτε να απλώνετε σαν θεραπεία και στα μαλλιά αλλά και στο τριχωτό το μπλε λαδάκι, να κάνετε ένα μασάζ και να το αφήνετε να λειτουργεί όλο το βράδυ.
Αυτό, βέβαια είναι δική μου πατέντα. Αλλά λειτουργεί! Και για να το διαπιστώσετε και μόνες σας σας κάνω δώρο και τα 2 λαδάκια σε 5 τυχερές pinkettes. Δείτε στο facebook και το instagram του blog πώς θα τα κάνετε δικά σας!

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ. Δείτε τις τυχερές εδώ.

♥  Στο Surfset class στα Holmes Place στη Γλυφάδα. Οι φίλοι surfers παρακαλώ κρατήστε τα γέλια σας για τη στάση μου πάνω στη σανίδα. Είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνω και παραδέχομαι πως είναι λιγάκι πιο δύσκολο, αλλά και πολύ πιο διασκεδαστικό απ’ ότι το περίμενα. Πράγμα που σημαίνει ότι με βλέπω να το συνεχίζω και το καλοκαιράκι να κάνουμε παρέα στ’ ανοιχτά. Ή στη χειρότερη θα έχω σμιλέψει αρκετά το κορμί για να σας χαιρετώ ακομπλεξάριστα από την παραλία.

 Στο decaso.com. Δεν έχει καμία σημασία που δεν μπορώ στ’αλήθεια να αγοράσω τίποτα απ’ ότι πουλάει αυτό το über eclectic online κατάστημα με τα πιο σπάνια, ιδιαίτερα, και πραγματικά έργα τέχνης έπιπλα και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσει που απλώς το να κοιτάω μου αρκεί. Τόση ομορφιά! Και να φανταστείτε νόμιζα πως δεν μου αρέσουν καν οι αντίκες.

♥ Στα ελληνικά macarons του ξενοδοχείου Grande Bretagne. Και λέω ελληνικά γιατί τα πάντα δημιουργικά μυαλά του GB δεν περιορίστηκαν σε κλασικές γεύσεις που τις βρίσκεις παντού, αλλά έχουν κάνει χαμό με γεύσεις όπως μαστίχα, ελαιόλαδο, λουκούμι τριαντάφυλλο και χαλβάς, που είναι και επίκαιρος λόγω Σαρακοστής και που κανονικά δεν μου αρέσει, αλλά έλα που σε macaron είναι το κάτι άλλο! Το λες και μαγικό. Θα τα βρείτε στο GB Corner φυσικά.

♥  Στον ειδυλλιακό έρωτα. Σαν αυτόν που έζησε η Ρόμι Σνάιντερ με τον Αλέν Ντελόν στις αρχές της δεκαετίας του ’60 και σπάνια ενσταντανέ του οποίου φιλοξενούνται στην έκθεση Les Amants Magnigiques (Οι Υπέροχοι Εραστές) στην Galerie de l’Instant του Παρισιού. Γιατί, κακά τα ψέμματα, οι μεγάλοι έρωτες δεν κρατούν για πάντα. Πάντα, όμως, θυμάσαι πώς σε έκαναν να νιώσεις.

 

À bientôt!